Vi söker 3 till nya saluhallen

Sista ansökan 31 maj!

Vi på Dilens Gourmandis öppnar till hösten en helt ny saluhall i kvarteret Godisfabriken i Gävle och nu söker vi passionerade och engagerade medarbetare som vill bli en del av vårt härliga team. Vi söker en fiskansvarig på heltid, en ost och charkansvarig på heltid och ett butiksbiträde på deltid, ca 30 timmar i veckan.

Som fiskansvarig kommer du att ansvara för vår fiskdisk och säkerställa att våra kunder alltid får färska och högkvalitativa produkter. Som ost och charkansvarig kommer du att ha hand om vår ost- och charkdisk och säkerställa att våra kunder får uppleva en smakupplevelse utöver det vanliga. Som butiksbiträde kommer du att ha en viktig roll i att ge våra kunder en fantastisk upplevelse och hjälpa till med allt som behöver göras i butiken.

Vi söker dig som brinner för mat och som älskar att ge kunderna en fantastisk serviceupplevelse. Du är en person som trivs med att jobba i team men också självständigt. Du har erfarenhet av liknande arbete och är flexibel när det gäller arbetstider.

Vill du vara med och forma en helt ny saluhall i Gävle och bli en del av ett härligt team?

Skicka då in din ansökan till Tony via mail på tony.eriksson@dilens.se eller via telefon 026 130 335, eller 070 765 42 74. Ansökan behöver innehålla CV med referenser samt ett personligt brev. Vi jobbar aktivt med rekrytering av dessa tjänster, så vänta inte med att ansöka. Vi ser fram emot att höra från dig!