fbpx

Smakrika hamburgare med tryffelmajonnäs

Riktiga saftiga hamburgare med en gudomlig tryffelmajonnäs En hemgjord tryffelmajonnäs till de här fantastiska hamburgarna gör helgens måltid till en riktig fullträff. Servera hamburgarna toppade med cheddarost i ett briochebröd och lägg till dina favoritgrönsaker för att höja smakupplevelsen ytterligare. Antal portioner: 5-6 port Tillagningstid: ca 20-30 minuter Svårighetsgrad: Lätt till medium  Ingredienser Hamburgare 1 kilo nötfärs 2 … Fortsätt läsa Smakrika hamburgare med tryffelmajonnäs

Lövbiff med kokosmjölk och lime

Lövbiffsgryta med kokosmjölk och lime Asiatiskt inspirerad lövbiffsgryta med krämig kokosmjölk och grönsaker. Serveras med ris eller nudlar och toppas med salladslök och koriander. Antal portioner: 4 port Tillagningstid: ca 30 minuter Svårighetsgrad: Lätt Ingredienser 500 g lövbiff 400 g kokosmjölk 250 g färsk broccoli 125 g salladslök 1 vitlöksklyfta 1 lime 1 kruka koriander Majsstärkelse (för redning) … Fortsätt läsa Lövbiff med kokosmjölk och lime

Renskavsgryta med trattkantareller och rårörda lingon

Renskavsgryta med trattkantareller och rårörda lingon En favorit från Diléns! En krämig och lättlagad gryta av renskav med trattkantareller och rårörda lingon. Antal portioner: 4 port Tillagningstid: ca 40 minuter Svårighetsgrad: Lätt Ingredienser 400 g renskav 2 gula lökar 200 g torkade trattkantareller 5 dl grädde 200 g gammaldags messmör Majsstärkelse (för redning) 100 g rårörda lingon Smör till … Fortsätt läsa Renskavsgryta med trattkantareller och rårörda lingon

Osso Buco med pilaffris

Osso Buco med pilaffris Osso Buco är en traditionell italiensk gryträtt, perfekt för höstmiddagar! Antal portioner: 4 port Tillagningstid: 1,5-3 timmar Svårighetsgrad: Medel Ingredienser 0,7 kg kalvlägg 1 msk vetemjöl 1 gul lök 1 morot 1/2 bit rotselleri 1/2 st purjolök 300 g krossade tomater 3 dl vitt vin 3 dl buljong 1 klyfta vitlök … Fortsätt läsa Osso Buco med pilaffris

Wallenbergare med mos

Klassiska Wallenbergare med mos En klassiker inom husmankost som alla älskar! Biffar gjorda på kalvfärs och serveras med porös mos och färska haricots vertz steka i honung. Antal portioner: 4 port Tillagningstid: 40 minuter Svårighetsgrad: Lätt Ingredienser 600 g kalvfärs 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 3 st äggulor 3 dl grädde 1 kg potatis … Fortsätt läsa Wallenbergare med mos