fbpx

Osso Buco med pilaffris

Osso Buco med pilaffris Osso Buco är en traditionell italiensk gryträtt, perfekt för höstmiddagar! Antal portioner: 4 port Tillagningstid: 1,5-3 timmar Svårighetsgrad: Medel Ingredienser 0,7 kg kalvlägg 1 msk vetemjöl 1 gul lök 1 morot 1/2 bit rotselleri 1/2 st purjolök 300 g krossade tomater 3 dl vitt vin 3 dl buljong 1 klyfta vitlök … Continue reading Osso Buco med pilaffris

Wallenbergare med mos

Klassiska Wallenbergare med mos En klassiker inom husmankost som alla älskar! Biffar gjorda på kalvfärs och serveras med porös mos och färska haricots vertz steka i honung. Antal portioner: 4 port Tillagningstid: 40 minuter Svårighetsgrad: Lätt Ingredienser 600 g kalvfärs 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 3 st äggulor 3 dl grädde 1 kg potatis … Continue reading Wallenbergare med mos