Julkampanj

Jul & advent med Diléns

Julkorg – Perfekt julklapp

Julen är smakernas tid. Diléns Julkorg innehåller alla julens tillbehör och delikatesser. Upplev nya smaker och återbekanta dig med gamla godingar.

Presentkort – Perfekt julklapp

Osäker på julklapparna i år? Vi har den mest klassiska och perfekta julklappen. Ett presentkort hos Diléns Gourmandis ger garanterat massor av goda stunder i vardagen.

Stamkort – Perfekt julklapp

Med vårt stamkort i handen har du tio procent rabatt på alla inköp. Dessutom medföljer en rad extra förmåner, som att du till exempel får första tjing på utvalda erbjudanden och kampanjer.

SLUTSÅLD – Julskinka – Kokt & Rimmad

Ljuvligt god närproducerad ekodynamisk julskinka. Välj mellan rimmad eller kokt. Tänk på att sista beställningsdag är 30/11! Efter det försäljning enbart av befintligt lager i butik. (Vår kokta skinka är slutsåld)

SLUTSÅLD – Delikatesslåda jul – Perfekt julklapp

Nytt för i jul, nytt för i år. Vi har plockat ihop en alldeles egen delikatesslåda, med några av våra juligaste favoriter.

SLUTSÅLD – Jullåda version 2

Eftersom får första jullåda sålde slut så snabbt och vi blivit totalt nedringda av kunder som önskat köpa en låda så har vi skramlat ihop innehåll till en ny låda.

Lite mer exklusiv än orginalet, innehåller bla. en större skinka på 4kg samt kalvsylta.

OBS: Vi har lyckats få ihop varor till 99st lådor, så antalet är väldigt begränsat och det är först till kvarn som gäller.

SLUTSÅLD – Jullåda

Slipp julstressen i år. Ett komplett julbord på låda. Allt som behövs för ett underbart välsmakande julbord.