Köpvillkor

Allmänt

Dessa villkor gäller mellan dig som kund och Dilén Detaljhandel AB vid beställning av varor på www.dilens.se.
För att beställa måste du som kund ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år, krävs målsmans tillstånd för att kunna genomföra en beställning. Vi erhåller oss rätten att under vissa omständigheter ändra eller neka en beställning.

Vi reserveras oss för slutförsäljning och eventuella skrivfel.

Priser

Vid beställning på www.dilens.se gäller priset som anges för den tidpunkt din beställning genomförs. Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms som normalt är 12% för livsmedel och 25% för non food produkter. Priserna inkluderar inte frakt eller eventuella betalningsavgifter, dessa anges separat på ett tydligt sätt innan beställningen slutförs.

Betalning

I samarbete med Klarna Checkout erbjuder vi direkt-, faktura-, del- och kortbetalning. Ta del av Klarnas villkor här.

Avhämtning

Alla leveranser sker på plats i butik med avhämtning under bemannade öppettider. Du får en avisering via e-post när det är dags att hämta din beställning i vår butik. Utlämningen av beställningar sker personligen av dig som beställare eller med hjälp av bud. Bud måste då kunna uppvisa både sin och beställarens legitimation.

Avhämtningsadress:
Ludvigsbergsvägen 16
818 31 Valbo

Ångerrätt

Du som kund har alltid rätt att ångra din beställning inom 14 dagar (ångerfristen). Ångerperioden räknas från dagen du mottog varan. Ångerrätten gäller inte varor med bruten försegling som inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl där förseglingen har brutits av dig som kund. Ångerrätten gäller inte färska råvaror så som kött eller frukt och grönt.

Vänligen kontakta oss genom att maila info@dilens.se innan du returnerar en vara, oavsett anledning för en säker hantering av din retur.

Reklamation

Vänligen kontakta oss genom att maila info@dilens.se innan du returnerar en vara, oavsett anledning för bästa och säker hantering av din retur.
Du har rätt att reklamera din beställning inom skälig tid enligt konsumentköplagen. Reklamationsrätten gäller oavsett om felet är synligt eller dold med förutsättning att felet inte uppstått som följd av felaktigt bruk av varan.

Personuppgifter

Dilén Detaljhandel AB behandlar dina personuppgifter, såsom kontaktuppgifter och orderinformation för att kunna hantera din beställning. Du kan läsa mer om vår Integritetspolicy här.

Kontaktuppgifter

Organisationsnummer 556441-4463
Dilén Detaljhandel AB
Gavlestigen 70
81022 Årsunda
Telefon 026-13 03 35
info@dilens.se