Varsågoda. Hemligheterna bakom våra egna produkter!

Ett av våra mål, och något vi tycker är väldigt viktigt. Det är att bidra till utvecklingen av matintresset ute i stugorna. Vi vet att väldigt många av er där ute delar vårt stora intresse för mat, speciellt vällagad mat från grunden. Många är ni också som inte tycker att det räcker med att äta god mat, utan vill också tillaga den från grunden själva. Det tycker vi är fantastiskt roligt.

Därför vill vi gärna dela med oss av det vi kan och kunskapen vi sitter på.

Vi kommer därför att från och med nu börja dela med oss av recepten till våra egna charkprodukter, precis så som vi tillagar produkterna själva.

Dela gärna med er, vi vill se vad ni skapar där ute!

Om ni fastnar för något av våra recept och beslutar er för att tillaga det själv. Dela gärna med dig till oss, eller varför inte lägg upp det på sociala medier och tagga in oss. Vi är verkligen nyfikna på att se vad ni tillagar och hur ni förändrar och förbättrar våra recept för att passa er!

Det första receptet vi delar med oss av är receptet till vår Tryffelkorv. En kundfavorit som även föll juryn under SM i mathandverk i smaken, där den kammade hem ett SM-guld!

Receptet för vår tryffelkorv hittar du här >>