Recept

Gratinerade prosciuttosnittar med lite sting.

Gratinerade prosciuttosnittar med lite sting. Dessa här ljuvligt goda och ett måste till midsommar, student eller kalas. Är goda att äta både varma och kalla, även om det första föredras!
Ta gärna del av våra andra prosciuttosnittar som vi presenterade tillsammans med detta recept:
Prosciutto med pepparrotsfyllning | Smörstekt bröd med skagenröra och prosciutto | En somrigt, härlig och frisk snitt
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 st Sarek tunnbröd
  • 1 dl Creme fraiche 
  • st riven parmesanost 
  • 1 tsk sriracha
  • Prosciutto i önskad mängd, här hade vi tre st på varje tunnbrödsskiva! 
Gör såhär

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Blanda ihop parmesan, crème fraiche och sriracha i en skål. Bred ut blandningen på två brödskivor och fördela prosciutto ovanpå.
  • Rulla ihop brödskivorna till rullar och snitta varje rulle i sex bitar.
  • Fördela ut på en bakplåtspappersklädd plåt med snittsidan uppåt.
  • Gratinera ca 10 min eller tills snittarna fått fin färg. Dekorera med lite hackad chili eller gräslök om du vill!