Stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Vi är stolta över att kunna meddela att vi har fått stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (EJFLU) för att utöka vår produktionsvolym och kunna förädla ännu fler produkter från lokala producenter, i första hand ekologiska sådana.

Med det här stödet kommer vi att kunna ta vårt engagemang för lokal mat och ekologiska produkter till nästa nivå. Vi kommer att kunna utöka vår produktionsvolym och på så sätt möjliggöra försäljning av ännu fler produkter från våra lokala producenter. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder ännu mer valmöjligheter av hög kvalitet när det gäller ekologiska produkter från lokala producenter.

Vi på Diléns Gourmandis är övertygade om att närproducerat och ekologiskt faktiskt smakar bättre. Därför har vi alltid haft som mål att samarbeta med så många lokala matfantaster, gårdar och producenter som möjligt. Med hjälp av detta stöd kommer vi att kunna stärka dessa samarbeten och ytterligare främja den lokala matkulturen.

Vi på Diléns Gourmandis är tacksamma för detta stöd från EJFLU, vilket kommer att möjliggöra ännu större möjligheter att främja den lokala matkulturen och erbjuda högkvalitativa ekologiska produkter till våra kunder. Vi ser fram emot att ta detta nästa steg i vår resa tillsammans med er matälskare där ute!