Nu söker vi 6st till vår bistro i Gävle. Från servis till souschef

Diléns Gourmandis Gävle är en fristad för matälskare som uppskattar högkvalitativa, ekologiska och närproducerade produkter med låg miljöpåverkan. Vår saluhall fungerar som en levande mötesplats för matproducenter och matentusiaster. Nu söker vi dedikerad personal som vill vara en del av vårt inspirerande team.

Vi söker följande positioner:

  • 1st souschef
  • 1st kock
  • 1st kallskänka
  • 1st Dryckesansvarig / Sommelier med personalansvar
  • 2st servis

Krav:

  • Engagemang och passion för mat och dryck
  • Teamspelare med en positiv inställning
  • Förmåga att leverera enastående kundservice
  • Flexibel och öppen för nya utmaningar

Vi erbjuder:

  • En inspirerande arbetsmiljö
  • Möjlighet att arbeta med de bästa råvarorna
  • En kultur som värdesätter hållbarhet och kvalitet
  • Utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
  • En chans att vara en del av Gävles mest spännande matdestination

Ansökan och Tidpunkt: Diléns Gourmandis siktar på att tillsätta platserna och påbörja arbetet med att öppna bistron så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är söndagen den 19 november, men tjänsterna kan tillsättas tidigare, så vänta inte med att ansöka.

Hur du ansöker: Om du är redo att bli en del av vårt team, kontakta vår verksamhetschef Adam genom att maila på adam.repenning@dilens.se

Vi ser fram emot att tillsammans skapa en matkultur som inspirerar och engagerar alla sinnen. Diléns Gourmandis Gävle – där kvalitet möter passion.