Läs mer om vår butik i valbo

Vår butik - valbo

Den lilla stora butiken

Litet, men välfyllt. Vår butik är inte stor, hur man än mäter. Därför är det smått otroligt hur mycket vi lyckats klämma in på vår lilla yta. Hos oss hittar du delikatesser från golv till tak, bokstavligen!

Scrolla ned för att läsa mer och se mer från vår butik i Valbo.

Mycket på liten yta

Många som besöker oss för första gången blir först förvånade över hur litet det är hos oss. Sen blir dom förvånade över hur mycket vi fått in på så liten yta.

Från golv till tak är bokstavligen fyllt med varor och delikatesser.

Hos oss hittar du ekologiskt och närproducerat, du finner en stor variation av nöt, fläsk, fisk och fågel. Hyllorna är fulla av våra egenproducerade produkter samt handplockade godsaker från närliggande gårdar och producenter. Du hittar frukt och grönt i ena hörnet och tre snabba steg åt andra hållet finner du ostar och kex.

Begränsade exponeringsmöjligheter

Med en liten butik kommer begränsade exponeringsmöjligheter. Vi vet att det kan va svårt att se skogen för alla träd ibland.

Vi fyller ofta på med nyheter, så fråga oss gärna vad vi har för spännande nyheter som ligger gömda i våra vrår nästa gång du är in!

Prata med oss

Föregående bild
Nästa bild

För oss är det viktigt att finna och dela med oss av information och inspiration kring maten vi säljer. Så var inte rädd att fråga om detaljer kring produkterna vi har eller kanske fråga om ett recept eller tillagningsknep. Vi svarar gärna på frågor kring hur produkter vi lagerför är framtagna, odlade eller vart dom kommer ifrån.

Det är dessutom sen gammalt att en bra historia höjer smakerna på en bra middag!