Invigning av Diléns Gourmandis Gävle

Välkommen till Diléns Gourmandis Gävle- Ditt Matparadis i Gävle!

Vi är glada att meddela att vi öppnar våra dörrar den 2 oktober kl. 10.00 på Ahlgrens Torg, Godisfabriken, i Gävle. Det blir en vecka fylld av matupplevelser och aktiviteter som du inte vill missa.

Om Diléns Gourmandis Gävle

Diléns Gourmandis Gävle är en plats för matälskare som värdesätter högkvalitativa, ekologiska och närproducerade produkter med minimal miljöpåverkan. Vår saluhall är en levande mötesplats för både matproducenter och matentusiaster. Här är några höjdpunkter om vad du kan förvänta dig:

Invigning med Landshövding Per Bill och Hemvärnets marschorkester: Den stora dagen, den 2 oktober, kommer inledas med en imponerande invigning kl. 10.00. Landshövding Per Bill och Hemvärnets marschorkester kommer vara på plats för att göra öppningen minnesvärd.

Upplevelser under invigningsdagen: Under invigningsdagen kommer du ha möjlighet att träffa våra utställare och leverantörer som kommer att visa upp sina produkter. Detta är chansen att upptäcka spännande matvaror och lära känna de människor som står bakom dem.

Invigningsveckan: Efter invigningen kommer hela veckan att präglas av matupplevelser. Det kommer finnas aktiviteter och evenemang som riktar sig till matälskare i alla åldrar. Se till att besöka oss under veckan och ta del av allt det spännande som händer.

Högsta kvalitet och låg miljöpåverkan: Vår saluhall är dedikerad till att erbjuda dig de allra bästa produkterna samtidigt som vi tar ansvar för vår planet. Vi fokuserar på ekologiska och närproducerade varor för att minimera vår påverkan på miljön.

Möjlighet att lära känna leverantörerna: Vi strävar efter att skapa en nära koppling mellan dig som kund och våra leverantörer. Hos oss kommer du kunna lära känna de människor som producerar din mat och få en inblick i deras verksamhet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Diléns Gourmandis Gävle den 2 oktober kl. 10.00 på Ahlgrens Torg, Godisfabriken, i Gävle. Det här kommer att vara din nya favoritdestination för mat och kulinariska upplevelser. Vi hoppas att du blir en del av vår matälskande gemenskap och ser fram emot att dela denna resa med dig.

Tid och plats:

Datum: 2 oktober kl. 10.00 – 18.00

Plats: Ahlgrens Torg, Godisfabriken Gävle

Media är välkomna att delta!

Tillsammans skapar vi en matkultur som inspirerar och engagerar alla sinnen. Diléns Gourmandis Gävle – där kvalitet möter passion. Vi ses den 2 oktober!