Stek snittsidan på brödet i smör på medeltemperatur till en gyllenbrun färg och en tjock krispig stekyta. Låt vila på galler med stekta sidan nedåt.
Stek sidfläsket på medeltemperatur tills det blir krispigt. Låt vila på galler.
Lägg köttfärsbollarna på stekytan, gärna en häll på grillen eller en gjutjärn/kolstålspanna på spisen.
Använd ett smashjärn eller en kastrull (lägg ett bakplåtspapper ovanpå köttet så fastnar det inte i smash ytan) för att platta till bollarna så dom blir ca 7-8mm tjocka. Salta, peppra och ha på lite amerikansk gul senap.
När det börjar bubbla i köttet är det dax att vända. Använd en vass stekspade eller spatel för att skrapa loss burgaren, viktigt att få loss stekytan då den goda smaken finns i den. Flippa burgaren och ha på mer salt och peppar.
Lägg på två ostskivor på varje kött och sidfläsket på den ena burgaren. lägg ett lock eller en bunke över så osten smälter.
Stapla köttet utan sidfläsk ovanpå det med sidfläsk och låt sedan vila 1 minut på en tallrik.